a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z å ä ö #

Föreläsare som börjar med B

Barbro Fällman

Barbro Fällman

”Retorik och kommunikation som motivationsfaktor”

Filosofer har under århundraden studerat varför vissa talare är så framgångsrika medan andra inte är det. Det finns, har det visat sig, ett klart mönster bakom framgångarna. Detta mönster kan alla lära sig. En föreläsning/utbildning där effektiv kommunikation är i blickpunkten.

Barbro Fällman har framgångsrikt arbetat med retorik och internationell kommunikation i Skandinavien och Europa. Med sin pedagogiska bakgrund som metodiklektor och sina gedigna språkkunskaper når Barbro goda resultat.

Bosse Bengtsson

Bosse Bengtsson

Tankens kraft och andra konstigheter

Är det möjligt att förlänga fingrarna på ena handen bara med hjälp av tanken? Vill du tumla om tänkandet hos dig själv och dina medarbetare ska du välja att följa Bosse Bengtsson på en hisnande resa under en timme.

Birgitta Sjöstrand

Birgitta Sjöstrand

Motiverande kommunikation

Känns det ibland som om personalen är som ett gäng katter som går sina egna vägar? Hur viktigt är det för dig att avdelningen rör sig åt samma håll och åt samma mål? Hur mycket skulle det vara värt om kommunikationen internt och med externa kontakter löpte smidigt och problemfritt?

Birgitta Sjöstrand ger internationellt certifierade utbildningar, föreläser och framgångscoachar. Hon hjälper företag att lösa kommunikationsproblem och konflikter med hjälp av framgångsrika kommunikationsmodeller. Hon har dessutom utmärkta verktyg inom resultat och förändrings arbete från bl.a. NLP och mental träning.

Ben Kersley

Ben Kersley

Stå-upp framträdanden på svengelska

Ben är mest känd för sina stå-upp framträdanden på svengelska. Han kan även ge en rolig föreläsning på engelska i ämnet kulturella skillnader, språk och hur man fördjupar sig i en ny kultur. Få saker får en publik att börja skratta som när någon från ett annat land med glimten i ögat börjar beskriva hur han uppfattar ”oss” svenskar, våra föreställningar om andra länder och om andra folk. Ben vet, för detta praktiserar han själv.

B Robert Andersson

B Robert Andersson

Förändringsprocesser

B Robert Andersson driver och har utvecklat och driver behandlingsprogram inom områden som tidiga sexuella övergrepp, kemiskt beroende, vuxna barn och kriminalitet. Han är också handledare vid flera verksamheter, både inom den privata och offentliga sektorn, samt inom idrottsvärlden.

B Robert är en van och uppskattad föreläsare inom sina ämnesområden.

  • Kriminalitet
  • Tidiga sexuella övergrepp
  • Alkoholism på arbetsplatsen
    • Ledarskap
    • Grupputveckling
    • Personlig utveckling
Bodil Frick

Bodil Frick

Kan jag, kan du!

Hon var bara 7 år när hon kom till Sverige. Den tidigare SM-mästarinnan i thaiboxning, Bodil Frick, berättar hur hon fortfarande känna lukten från bakgatorna i Bombays slum. De minnena, och tacksamheten för det liv hon har idag, har fått henne att kämpa hårt och aldrig ge upp. Inte ens när hon blev sjuk. Nu vill hon ge andra kämpaglöd så de kan nå sina mål.

Bodil Frick är inspirationskällan som med sin egen erfarenhet sporrar och visar oss andra att vi alla kan. Du har det inom räckhåll.

Bengt Nilsson

Bengt Nilsson

”Makida - drottningen av Saba”

Bengt G Nilsson är romanförfattare, journalist och Afrikakännare.

Hör honom berätta delar från sin bok som rönt stor framgång och med lysande recensioner. Att höra honom berätta, gör historien ännu mer levande och du upplever en känsla av att ha varit med.