a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z å ä ö #

Föreläsare som börjar med B

Birgitta Sjöstrand

Birgitta Sjöstrand

Motiverande kommunikation

Känns det ibland som om personalen är som ett gäng katter som går sina egna vägar? Hur viktigt är det för dig att avdelningen rör sig åt samma håll och åt samma mål? Hur mycket skulle det vara värt om kommunikationen internt och med externa kontakter löpte smidigt och problemfritt?

Bengt Nilsson

Bengt Nilsson

”Makida - drottningen av Saba”

Hör honom berätta delar från sin bok som rönt stor framgång och med lysande recensioner. Att höra honom berätta, gör historien ännu mer levande och du upplever en känsla av att ha varit med.

Björn Ericsson

Björn Ericsson

”Balans i arbetet och livet”

För de flesta människor i yrkesverksam ålder har arbetet en central roll i tillvaron. Drivkrafterna för att göra en bra arbetsprestation är starka. Samtidigt ökar pressen och stressen i arbetslivet, vilket innebär att många människor får en sämre livskvalitet.

Barbro Fällman

Barbro Fällman

”Retorik och kommunikation som motivationsfaktor”

Filosofer har under århundraden studerat varför vissa talare är så framgångsrika medan andra inte är det. Det finns, har det visat sig, ett klart mönster bakom framgångarna. Detta mönster kan alla lära sig. En föreläsning där effektiv kommunikation är i blickpunkten

Bitte Slättebol

Bitte Slättebol

”Bygg ditt personliga varumärke inifrån”

Vi är på väg från ett paradigm där chefer har pekat med hela handen och styrt sina medarbetare, motivationen har kommit uppifrån.
I det nya paradigmet vet ledaren att varje människa har sin egen motor, motivationen kommer inifrån.

Björn Hultman

Björn Hultman

Agera idag, inte imorgon!

Björn Hultman är aktiv i debatterna kring mobbning i skolan och han har medverkat i en rad olika media sammanhang. Hans föreläsning grundar sig på att skapa empati och känslor för de som lyssnar, för att på så sätt få lyssnarna att förstå allvaret i mobbningen.

Ben Kersley

Ben Kersley

100% Lagom eller?

Få saker får en publik att börja skratta som när någon från ett annat land med glimten i ögat börjar beskriva hur han uppfattar oss svenskar, våra föreställningar om andra länder och om andra folk. Ben vet, för detta praktiserar han själv.

Bosse Bengtsson

Bosse Bengtsson

Tankens kraft och andra konstigheter

Är det möjligt att förlänga fingrarna på ena handen bara med hjälp av tanken? Vill du tumla om tänkandet hos dig själv och dina medarbetare ska du välja att följa Bosse Bengtsson på en hisnande resa under en timme.

Bodil Frick

Bodil Frick

Kan jag, kan du!

Hon var bara 7 år när hon kom till Sverige. Den tidigare SM-mästarinnan i thaiboxning, Bodil Frick, berättar hur hon fortfarande känna lukten från bakgatorna i Bombays slum. De minnena, och tacksamheten för det liv hon har idag, har fått henne att kämpa hårt och aldrig ge upp. Inte ens när hon blev sjuk. Nu vill hon ge andra kämpaglöd så de kan nå sina mål.

Britta Sjöström

Britta Sjöström

Hjärnan bakom allt

Hur du använder kunskap om hjärnan för att förstå dig själv och andra, undvika konflikter, ha roligare och känna tillit till dig själv och dina relationer. Den helt nya föreläsningen ger kunskap och inspiration för att förstå hjärnan, som ett ovärderligt redskap.

B Robert Andersson

B Robert Andersson

Förändringsprocesser

B Robert Andersson driver idag Vertikal Utveckling. Han har utvecklat och driver behandlingsprogram inom områden som tidiga sexuella övergrepp, kemiskt beroende, vuxna barn och kriminalitet. Han är också handledare vid flera verksamheter, både inom den privata och offentliga sektorn, samt inom idrottsvärlden.

B Robert är en van och uppskattad föreläsare inom sina ämnesområden.