a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z å ä ö #

Föreläsare som börjar med C

Cathrine Forsberg

Cathrine Forsberg

Leva med tinnitus

Cathrine anpassar alla sina föreläsningar efter den målgrupp som hon ska tala för. Föreläsningen är både gripande och givande och rolig enligt både barn och vuxna.

Cathrine Forsberg är en av Sveriges mest anlitade föreläsare om tinnitus. Föreläsningar för både barn, vuxna och pensionärer, musiker och myndigheter. Hon är den föreläsaren som arbetslivsinstitutet rekommenderar. Hon har själv tinnitus och fångar verkligen lyssnarna med sitt sätt att berätta.

Carl Piva

Carl Piva

"Smart City" Hållbar utveckling av våra städer.

 

För några år sedan passerade mänskligheten den punkt där mer än hälften av oss bor i städer. Den skärning som uppstår mellan teknikutvecklingen och behovet att utveckla våra städer brukar kallas ’smart city’.  Carl har lett ett av de största internationella initiativen inom detta område. Hans föreläsningar fokuserar på de möjligheter som öppnar sig för samhällsaktörer och kommersiella bolag om detta görs rätt - hur kan städer utvecklas på ett hållbart sätt och hur kan våra teknikbolag möjliggöra detta?

Carl Piva har bl.a fått tala på Innovation Summit: 2016 på Harvard, samt på The 2018 Digital Cities Summit hosted by Stanford.

Chris Pettersson

Chris Pettersson

Mental hållbarhet, nu !

Chris Pettersson är personen som inte lämnar någon oberörd.

Samtliga av Chris föreläsningar utgår ifrån hans egna liv och upplevelser och med den psykiska ohälsa och mörker som har blandats med framgång och total lycka så är Chris det ultimata exemplet på en person som visar vägen för vikten av att kunna leda sig själv.

Chris Pettersson har gjort över 550 föreläsningar inom företags-utveckling och motivation. Han har ett långt och gediget CV inom sin karriär som föreläsare och moderator.

Carolina Woxblom

Carolina Woxblom

Tune in business

Öka effektiviteten på konferensen med en energikick!
Carolina Woxblom frilansande sångerska och sångcoach håller en något annorlunda föreläsning där det talas om hur musik och sång påverkar våra stresshormoner och nervsystem, publiken kommer att delta i en aktiv aktivitet och får själva känna på hur sången påverkar oss.

Carolina Woxblom sångerska och sångcoach i över 15 års tid. Genom åren har hon fascinerats av den starka påverkan musiken har på oss människor. Hennes vision är att kombinera ny forskning kring sångens positiva påverkan på vårt nervsystem - och tydligt relatera det till stressbearbetning samt även ökad prestationsförmåga.

Coco Rosenfeld

Coco Rosenfeld

”Framgångsfokuserat Motivations Tänkande (FMT)”

Coco har utvecklat en framgångsrik coachningsmodell som heter Framgångsfokuserat Motivations Tänkande (FMT). Den är starkt inspirerat av KBT, DBT, DISA, ART och Prepare och andra välbeprövade metoder.

Coco Rosenfeld har jobbat med hälsofrämjande faktorer i över 16 år. Hon är bl a författare, coach, livsguide, föreläsare, entreprenör, inspiratör etc. Coco har jobbat på Fryshuset i drygt fem år, varav tre år som verksamhetschef för United Sisters och på eget initiativ byggt upp den delen som förmedlar utbildade tjejcoacher till unga tjejer. Hennes fokus har alltid varit att inspirera människor, i synnerhet unga, till ett sprudlande positivt tankesätt som genererar en stor glupsk aptit på livet.

Caroline Murray Carlsson

Caroline Murray Carlsson

”Kreativitet – utmana dina tankemönster!”

Föreläsningen ”Kreativitet – utmana dina tankemönster!” handlar om hur vi kan utmana våra tankemönster och bli mer kreativa. Caroline ger er tio konkreta tips på metoder som ökar vår problemlösningsförmåga.

Caroline Murray Carlsson är VD och kommunikationsrådgivare. Caroline har lång erfarenhet av arbete med kreativitet och kommunikation inom såväl kommersiella företag som ideella organisationer. Caroline är en flitigt anlitad föreläsare och kursledare i kommunikationsrelaterade ämnen, och har bland annat anlitats av Berghs School of Communications och Mälardalens Högskola.

Cecilia Granquist Dahmén

Cecilia Granquist Dahmén

Kommunikation och bemötande

Du får garanterat många glada skratt och aha-upplevelser när du lyssnar på Cecilia Granquist Dahmén.  Med sin bakgrund som skådespelare kan hon det här med kommunikation på sina fem fingrar. På ett underhållande och inspirerande sätt berör hon och får publiken med sig, samtidigt som många matnyttiga tankar, tips och idéer levereras.

Camilla Uddgren

Camilla Uddgren

Inspirera! Motivera! Prestera!

En god ledare inspirerar till framgång, leder med hjärtat, är själv hängiven och vågar utmana till att prestera sitt yttersta. Hur skapas en anda av medarbetarskap, samarbete, mod till förändring och vilja att växa? Camilla entusiasmerar dig till att entusiasmera och lär dig konsten att inspirera, motivera och skapa kreativa medarbetare. Föreläsningar i stresshantering, konflikthantering, manligt & kvinnligt, livskvalitet och självkännedom kryddas med humor, dans och spex till ett underhållande och lärorikt evenemang för medarbetare och chefer.

Camilla Uddgren har arbetat som talare och artist i 15 år. Idag reser hon runt och föreläser på företag och organisationer runt om i Sverige och Europa.

Christian Wass

Christian Wass

Med framgång genom förändring

En inspirationsföreläsning full av positiv energi och minnesvärda insikter. Med jämna mellanrum behöver vi bli påminda om människans enorma kraft att kunna ta sig igenom även de tuffaste förändringar. Christian är ett levande exempel på detta. Föreläsningen ger dig konkreta verktyg att använda i din vardag.

Christer Thulin

Christer Thulin

”Verkligheten, fakta och anekdoter!”

Kenneth Svenning och Christer Thulin ger er en spännande och intressant resa genom speciallagstiftningens värld. Prostitution, Illegal sprit och tobak, illegalt spel, svartklubbar.. 

Prostitutionens baksida, (vilken är den som finns!) kvinnosyn, ett vanligt synsätt på prostitution och kvinnorna i prostitution.

 Christer Thulin och Kenneth Svenning har båda lång erfarenhet som utredare av ovannämnda lagstiftningar, samt vardagsbrottslighet, stöld, misshandel och mord. Båda har under många år jobbat mot ovanstående brott, till följd av detta har flera och långa straff utdömts, och stora värden förverkats av staten.

Charlotte Signahl

Charlotte Signahl

Jämställdhet på 90 minuter - går det?

Nej, men det är en ruskigt bra början! Föreläsningen ger grundläggande kunskaper om jämställdhets- och diskrimineringsfrågor. Den här föreläsningen har Charlotte gjort i många varianter beroende på gruppens förkunskaper.

Charlotte Signahl blandar humor med fakta för att öka inlärning och avdramatisera ämnen som annars kan uppfattas som tunga och svåra att ta till sig. Hon varvar föreläsning med övningar efter kundens önskemål. Energi och engagemang är hennes tydligaste drag som föreläsare/utbildare. Har Universitets och Högskolekurser i sociologi, psykologi, historia samt lite teologi samt en rad olika ledarskapsutbildningar. Har haft uppdrag för Sensus, Arbetsgivarforum, Kalmar Kommun m fl. 

Cecilia Åkesdotter

Cecilia Åkesdotter

”En friskare, vänligare och smartare arbetsplats - Mindfulness för Hållbara Arbetsplatser”

Cecilia Åkesdotter är civilekonomen som bytte ut siffror till att vara en av Sveriges ledande experter och föreläsare inom mindfulness och medveten närvaro. Hon bjuder på energifyllda föreläsningar som ger kunskap, aha-upplevelser och konkreta verktyg inom Stresshantering, Personlig Effektivitet, Lyckade möten med besvärliga personer och Arbetsglädje. Hon inspirerar det lilla teamet eller stora personalgruppen - anpassat till era behov och intressen för bästa resultat.

Cecilia Åkesdotter lyser, berör och får toppbetyg!

Charlotte Rudenstam

Charlotte Rudenstam

Bli 100 % du! Våga ge ditt unika bidrag till världen.

Vi lever i en tid då isarna smälter och regnskogarna eldas upp, då människorna är fler än någonsin och då resurserna är på upphällningen. Stannar vi upp ett enda litet ögonblick inser vi alla att det behövs ett skifte.

Carina Ikonen Nilsson

Carina Ikonen Nilsson

Jag föredrar att kalla mig impulsiv

Om ..
ADHD, utifrån hennes bok "Jag föredrar att kalla mig impulsiv", Attityder, Fördomar, ambassadör inom (H)Järnkoll. Hennes föreläsning ger publiken insikt i både svårigheter och styrkor hos kvinnor med ADHD.

Carina Källberg

Carina Källberg

”Kommunikation - hinder eller möjlighet”

Kommunikation mellan människor handlar om att överföra tankar, budskap, kunskap eller meddelanden så att de blir gemensamma och verkliga för flera. Boka en föreläsning med Carina om vikten av rätt kommunikation.

Cecilia Öman

Cecilia Öman

Forskning, innovation och socialt företagande

Civilingenjör i kemiteknik vid KTH, konsult och forskare vid Svenska Miljöinstitutet (IVL) Forskningshandledning vid International Foundation for Science (IFS). Sedermera biträdande programdirektör i kemivetenskap vid International Science Programme (ISP) vid Uppsala universitet. Grundare (2009) av volontärorganisationen Action10, i syfte att bekämpa extrem fattigdom, 2016 founder of Human Rights & Science. Ett socialt entreprenörskaps företag som samarbetar med vetenskapliga institutioner och sociala företag i länder söder om Sahara Afrika.

Cecilia Öman hävdar att vetenskaplig forskning, innovation, socialt företagande, lokala lösningar och internationellt jämlikt samarbete, driver förändringen.