a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z å ä ö #

Föreläsare som börjar med D

Dietmar Mölk

Dietmar Mölk

”Effektiv feedback”

Föreläsningen tar upp en av de svåraste momenten som en ledare måste behärska om han/ hon vill lyckas i sitt ledarskap - att kunna ge respons till människor. Både när det går bra, men framförallt i svåra situationer.

Dietmar Mölk är fil.mag i bildvetenskap och visuell kommunikation (LIU), en gedigen bakgrund som marknadschef, försäljningschef,vd, projektledare, universitetslärare,företagskonsult och utbildare inom marknad, sälj och reklam.

David Zaar

David Zaar

Våga vara och våga satsa!

Det kom en dag när David inte orkade längre utan satt i hallen med en kniv mot sin handled, men han skar aldrig. Istället bestämde han sig för att vinna över dessa människor och bli framgångsrik på sin historia. Det är vad han gör idag. Han föreläser och inspirerar ungdomar och vuxna med sin historia och lyfter fram HBTQ-begreppet.

Dennis Westerberg

Dennis Westerberg

"Gör det du älskar och älska det du gör"

Att känna glädje på jobbet är inte längre att betrakta som lyx. Arbetsglädje har istället blivit viktigare än någonsin, och kan numera betraktas som en förutsättning för att vi ska kunna klara av samhällets snabba förändringar. När vi känner glädje varje dag minskar nämligen såväl stress och konflikter, som frånvaro och personalomsättning.

Dennis Westerberg är musiker, artist, entreprenör, omvärldsbevakare, eventproducent, bloggare, coach och föreläsare.

Daniel Swärd

Daniel Swärd

Inspiration & motivation i en digital tid

Daniel ger åhörarna nycklar och insikter till att kunna må bra och prestera bra i en tid med allt snabbare förändring. Engageras och berörs av Daniel Swärds passionerade föredrag som går på djupet och lever vidare hos deltagarna. Daniel delar på ett underhållande sätt med sig av erfarenheter, råd och upplevelser från över 300 djupintervjuer och möten med bl a OS-guldmedaljörer Sarah Sjöström & Pia Hansen, Nobelpristagare John C Mather från NASA & Arvid Carlsson m fl.

David Lega

David Lega

Världsmästare - Inspiratör

Grundtanken i Davids föreläsningar handlar bland annat om hur man kan tänja på sina egna gränser och att alla människor kan utvecklas längre än vad de tror är möjligt, utefter sina egna förutsättningar.  Enda svensk som fått ta emot det mycket prestigefyllda priset ”The outstanding young person of the world”, för sina insatser som handikappad simmare och inspiratör.

David Lega, är en svensk politiker (KD)  föreläsare och före detta idrottare. David har 14 slagna världsrekord, 3 VM-guld, 2 VM-silver, 2 EM-guld, 6 EM-silver och 1 EM-brons han är en av våra allra största svenska idrottare.