a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z å ä ö #

Föreläsare som börjar med E

Elisabeth Wahlin

Elisabeth Wahlin

100% inspiration!

En underbar inspirationsföreläsning om inre drivkraft, energi, inställning och bemötande – fyra hörnstenar för en bättre arbetshälsa och glädje i vardagen.

Elisabeth Wahlin är rankad på Topp100-Föreläsare enligt Eventeffect.

Emanuel Nilsson

Emanuel Nilsson

Prestera och samtidigt må bra

Emaneul berättar om sin erfarenhet av stress som ledde till utbrändhet och fokuserar på insikter, tankeställare och lärdomar för att hjälpa människor att prestera och må bra.

Emanuel talar om erfarenhet Sund egoism,Prioriteringar,Låtsasstress, Återhämtning

Else Ekstedt

Else Ekstedt

Fokus på ledarskap

En föreläsning där förhoppningen är att kunna väcka intresse hos chefer på höga höjder i organisationen för ledarskap i bemärkelsen kommunikation.

Else Ekstedt  jobbar som organisationskonsult, ledarutvecklare samt utbildare, och har en fil. Kand i beteende vetenskapliga ämnen.

Senare följde också psykoterapeutisk utbildning. Hon har många års erfarenhet av ledar- och grupputveckling och är dessutom författare till ett flertal böcker i ämnet.

Eric Löwenthal

Eric Löwenthal

”Varje föreställning är unik”

Stand Up Comedy är en suverän underhållningsform.

Här-och-nu-karaktären gör att showen alltid är dagsaktuell och dessutom är de materiella kraven minimala: en bra mikrofon, lite ljus och ett stycke komiker är allt som behövs. Så långt kör Eric klassiskt.

Eric Löwenthal tillhör den nya generationen av professionella stå-upp-komiker. Med finess, värme och skärpa bjuder han generöst på sig själv i en show som river ner både skrattsalvor och en och annan tår. Eric Löwenthals infallsvinklar spänner från det lilla perspektivet till de stora världssammanhangen. Vardagliga ämnen som föräldraskap och det egna åldrandet gör att igenkänningsfaktorn är hög. Aktuella händelser och tidsandan kommenteras och för den som önskar, kan Eric även specialskriva på önskade teman.

Eva Norrman-Brandt

Eva Norrman-Brandt

Transformativ förändring och ledarskap 

Eva har arbetat som organisationskonsult sedan 1999 med Ledarutvecklig, Förändringsstöd och Coachning som exempel på erfarenheter. 

Eva Norrman-Brandt  Socionom, Leg psykoterapeut, Fil Lic, Organisationskonsult, Författare och Föreläsare.

Emma Pihl

Emma Pihl

"Personlig utveckling och motivation"

Emma Pihls liv lärde henne en läxa. En läxa som hon behövde för att komma ifrån sina negativa prestationskrav, självdestruktiva beteende och begränsande självbild. Genom hjälp utifrån och genom att uppfinna egna verktyg tog hon sig tillbaka till livet.

Emma Pihl är en lustdriven entreprenör. Utgångspunkten var att skapa sig en sysselsättning som är rolig och gjorde skillnad.  Emma är också författare till ”Vinnare i din egen tävling”,  ”Se mig! Om självkänsla och jakten på bekräftelse” och ”Let go! Bli fri från ditt kontrollbehov”

Elisabeth Waktel

Elisabeth Waktel

”Att sälja med hjärta och gärna”

En snabbkurs på 4 timmar som gör att du lyckas i ditt säljarbete. Om du själv vill.

Att sälja är att hjälpa andra. Gör du det, vill kunden träffa dig igen. När kunden ser att hon tjänar på att träffa dig, blir du en viktig person i hennes verksamhet.

Erica Barrdahl

Erica Barrdahl

Allt jag gör – tränar jag mig till!

Erica Barrdahl är Diplomerad föreläsare och givit ut boken Berica mig – för den jag är .

Berica mig - för den jag är - Erica Barrdahl - Häftad (9789189219434) | Bokus

Erica föddes med ryggmärgsbråck och läkarna dömde ut hennes chanser att överleva. Att hon var lite annorlunda än andra barn förstod hon tidigt.                                                    Erica berättar och belyser hur det är att växa upp med en funktionsnedsättning som medför dagliga svårigheter som hon lärt sig att använda som drivkraft. Erica tar dig med på hennes livsresa genom medgångar och motgångar. 

Ewa Nilsson

Ewa Nilsson

”Tänd eller bränd det är frågan?”

Lär dig vad stress är och bli medveten om dina egna stressreaktioner.
Bli mer avslappnad och harmonisk, orka mer och hinn mera  utan att stressa!

Ewa Fankhauser

Ewa Fankhauser

”Livets väckarklockor - vilken ska bli din?”

När Ewas son var 10 månader fick hon veta att hon hade cancer. Efter att att ha gått igenom allt som det innebär att ha cancer har livet gett henne mycket vishet och insikt. Ewas föreläsningar är hoppfulla och lärorika.

Ewa Fankhauser har tidigare föreläst, både själv och med andra om Att vara adopterad och om Återresor.

Eva Burman

Eva Burman

Stressad? -  Inte jag, bara andra!

Att vårda människorna i en organisation främjar effektiviteten, vilket också betyder att man tjänar på insatsen. God arbetsmiljö och personalstöd skapar arbetsglädje och förebygger stress och ohälsa som är kopplat till arbetsmiljön. Stress och otrivsel kostar pengar. Bra personalstöd är lönsamt både för medarbetaren och företaget.

Eva-Lena Johannesson

Eva-Lena Johannesson

Genus, jämställdhet, likabehandling

En föreläsning riktade till er som planerar en och/eller arbetar i förskola. Med en föreläsning av genuspedagog Eva-Lena Johannesson får ni kunskap och tips på hur arbetet med en jämställd förskola kan bli verklighet.

Elsa Lidén

Elsa Lidén

Elsa Lidén har under sina femton år som ledarskapskonsult arbetat med mycket chefsstöd både inom offentlig förvaltning och inom privata näringslivet. Hennes kunder har ofta representerats av kvinnliga chefer på styrelse- och förvaltningsnivå samt mellanchefer.

Erika Augustinsson

Erika Augustinsson

Samhällsentreprenörer - framtidens ledare

Erika Augustinsson är journalist och skribent och var en av de första att skriva och uppmärksamma socialt entreprenörskap i Sverige.