a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z å ä ö #

Föreläsare som börjar med E

Erica Barrdahl

Erica Barrdahl

Min dröm är att få hjälpa!

Erica berättar hur det är att växa upp med en funktionsnedsättning, som medför dagliga utmaningar. Erica tar dig med på hennes livs resa genom med- och motgångar. Erica är Diplomerad föreläsare i personlig utveckling.

Emma Pihl

Emma Pihl

"Personlig utveckling och motivation"

Emma Pihls liv lärde henne en läxa. En läxa som hon behövde för att komma ifrån sina negativa prestationskrav, självdestruktiva beteende och begränsande självbild. Genom hjälp utifrån och genom att uppfinna egna verktyg tog hon sig tillbaka till livet.

Ewa Nilsson

Ewa Nilsson

”Tänd eller bränd det är frågan?”

Lär dig vad stress är och bli medveten om dina egna stressreaktioner.
Bli mer avslappnad och harmonisk, orka mer och hinn mera  utan att stressa!

Erika Augustinsson

Erika Augustinsson

Samhällsentreprenörer - framtidens ledare

Erika Augustinsson är journalist och skribent och var en av de första att skriva och uppmärksamma socialt entreprenörskap i Sverige.

Eva Norrman-Brandt

Eva Norrman-Brandt

”Det personliga ledarskapet”

– jag kan bara vara mig själv, men HUR?
Föreläsningen varvar teoretiska inslag med reflektion och diskussion.

Ewa Fankhauser

Ewa Fankhauser

”Livets väckarklockor - vilken ska bli din?”

När Ewas son var 10 månader fick hon veta att hon hade cancer. Efter att att ha gått igenom allt som det innebär att ha cancer har livet gett henne mycket vishet och insikt. Ewas föreläsningar är hoppfulla och lärorika.

Else Ekstedt

Else Ekstedt

Fokus på ledarskap

En föreläsning där förhoppningen är att kunna väcka intresse hos chefer på höga höjder i organisationen för ledarskap i bemärkelsen kommunikation.

Eva Burman

Eva Burman

Stressad? -  Inte jag, bara andra!

Att vårda människorna i en organisation främjar effektiviteten, vilket också betyder att man tjänar på insatsen. God arbetsmiljö och personalstöd skapar arbetsglädje och förebygger stress och ohälsa som är kopplat till arbetsmiljön. Stress och otrivsel kostar pengar. Bra personalstöd är lönsamt både för medarbetaren och företaget.

Eva-Lena Johannesson

Eva-Lena Johannesson

Genus, jämställdhet, likabehandling

En föreläsning riktade till er som planerar en och/eller arbetar i förskola. Med en föreläsning av genuspedagog Eva-Lena Johannesson får ni kunskap och tips på hur arbetet med en jämställd förskola kan bli verklighet.

Elisabeth Waktel

Elisabeth Waktel

”Att sälja med hjärta och gärna”

En snabbkurs på 4 timmar som gör att du lyckas i ditt säljarbete. Om du själv vill.

Att sälja är att hjälpa andra. Gör du det, vill kunden träffa dig igen. När kunden ser att hon tjänar på att träffa dig, blir du en viktig person i hennes verksamhet.

Elisabeth Wahlin

Elisabeth Wahlin

100% inspiration!

En underbar inspirationsföreläsning om inre drivkraft, energi, inställning och bemötande – fyra hörnstenar för en bättre arbetshälsa och glädje i vardagen.

En Topp100-Föreläsare enligt Eventeffect.se.

Elsa Lidén

Elsa Lidén

”Bjud in hästen som träningspartner i ledarskapet”

Hästen accepterar inte ett otydligt ledarskap. Hästen ger dig som ledare omgående spegling av hur du når ut i ditt ledarskap, hästen uppfattar blixtsnabbt din självkänsla, din självkännedom och ditt självförtroende och kommer på ett tydligt, men även ansvarsfullt sätt, med kärlek och respekt, att spegla din kraft och din auktoritet.

Eric Löwenthal

Eric Löwenthal

”Varje föreställning är unik”

Stand Up Comedy är en suverän underhållningsform.

Här-och-nu-karaktären gör att showen alltid är dagsaktuell och dessutom är de materiella kraven minimala: en bra mikrofon, lite ljus och ett stycke komiker är allt som behövs. Så långt kör Eric klassiskt.