a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z å ä ö #

Föreläsare som börjar med H

Hanna Bergman

Hanna Bergman

Så får du tiden att räcka!

Känner du dig konstant stressad? Önskar du att du hade minst 48 tim per dygn istället för 24? Vill du stressa mindre, lära dig att prioritera din tid och fokusera på rätt saker så att du hinner med det du vill? 

Då ska du lyssna till Hanna.

Håkan Lättman

Håkan Lättman

Svampar är en doldis för många eller ett föredrag om vårt klimat!

Lätta på dimridån och lyssna då Håkan Lättman berättar om svamparnas gåtfulla värld. Eller föredraget; Växter och ett klimat i förändring. På ett enkelt, spännande och lättsamt sätt berättar Håkan om den fantastiska naturen. Håkans föredrag riktar sig till målgrupper som inte har en naturvetenskaplig bakgrund eftersom föredragen är enkla och lätta att följa.

Helén Andersson

Helén Andersson

Föreläsare med livet som insats

Nyckeln till Heléns framgångar, som föreläsare och entreprenör, är hennes inställning till livet och medmänniskorna.                              

”Kan de, kan jag, kan jag, kan du!”

Redan år 1992 var hon Årets Ekonomikvinna i Sverige och sedan dess har hon fått många utmärkelser. Helén har även skrivit en bok ”Från liten kyckling till fullfjädrad entreprenör”.

Håkan Alsterlind

Håkan Alsterlind

”Vem du är beror också på vem jag är!”

Det är en komplex och föränderligt värld vi lever i. Trots detta försöker vi applicera tänkande och lösningar som mera härstammar från det gångna industrisamhället.

Helen Halldorsdottir

Helen Halldorsdottir

Kvinna & Utlänning

Helena föreläser bl a om: Kvinna & utlänning som driver egna företag i machokulturen i tangons mecka, Buenos Aires. Hur det var och är att vara den enda utlänningen och kvinna att driva ett tangoställe i Buenos Aries.

Håkan Holmström

Håkan Holmström

En föreläsning om livet!

Nej jag är inte förkyld, jag har bara haft cancer!

I denna föreläsning talar Håkan Holmström om livet efter att ha genomgått en cancerbehandling. Trots de problem som sjukdomen medför, så kan man ändå leva sina drömmar även om det ibland känns tungt.

Helena Soluna

Helena Soluna

Voice in power

Helena Soluna är sångerska, låtskrivare och författare.
Helena arbetar också som röstcoach, och intresset för röstens helande kraft och många års träning av yoga och qi gong har resulterat i skapandet av en spännande röstträningsmetod – Voice-in-power.

Helena Omfors

Helena Omfors

Din vision kan bli verklighet

Hitta din vision och gör den till verklighet! Helena inspirerar och engagerar, hon föreläser med både hjärta och hjärna. Hon berör och för deltagarna närmre sina drömmar och sina sanna jag.

Hilde Schjölberg Flink

Hilde Schjölberg Flink

”Så når du dina mål”

För hur kan jag bestämma mig för ett mål jag vill uppnå i mitt yrkesliv, med min hälsa eller en idrottspresentation?

Heléne Zachrison

Heléne Zachrison

”Hållbara relationer – hur då?”

De flesta av oss längtar efter hållbara och levande relationer, vare sig det gäller kärleksrelationer, arbetsrelationer eller vänskapsrelationer. Men hur gör vi i praktiken för att få det vi vill ha? Heléne & Tord är själva ett engagerat par som utforskat relationsområdet grundligt.

Hans M Hirschi

Hans M Hirschi

Common sense in Business & Life

Sunt förnuft är som bra musik, konst eller ett roligt skämt, svårt att sätta fingret på vad som gör det bra, men vi känner igen det. Vad är sunt förnuft i affärssammanhang? Finns det ett universalt sätt att kommunicera?

Hans Thörn

Hans Thörn

”Skapa det liv och de förutsättningar du vill ha”

Syftet med föreläsningen är att lära varje individ att stärka sig själv, och på det sättet vara i balans med sig själv och omgivningen.

Henrik Carlsson

Henrik Carlsson

Projektledning – Leder mot lönsamhet?

Att driva projekt handlar om att nå uppsatta mål inom beslutad tid, inom budget och med den kvalitet som beslutats. Henrik Carlsson vägleder dig på ett mycket inspirerande sätt.