a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z å ä ö #

Föreläsare som börjar med J

Jenny Engström

Jenny Engström

Get sh** done

Jenny Engström är en talare med stor passion för hur vi kan leva, leda och arbeta smartare! Hon utmanar invanda tankemönster med både allvar och humor.

Johanna Wallin

Johanna Wallin

Sätt FÄRG på ditt arbetsliv

"Lill-Greta" kallades jag på grund av likheter med min farmor, en "enastående" kvinna, uppfostrade själv 4 barn, nattetid sjuksköterska, dagtid jägare, mästerbagare mm. Nu byter jag det till "Stor-Greta" i relation till Greta Thunberg och bjuder in till föreläsningen Sätt FÄRG på ditt arbetsliv där vi inifrån och ut skapar förutsättningar för ett färgstarkt arbetsliv. 

Jesper Caron

Jesper Caron

Vägen till Världsklass

Jesper Caron har på kort tid har gjort sig ett namn som en föreläsare i världsklass. 2012 vann han titeln Skandinavisk mästare i Humortal, tävlingan arrangerad av Toastmaster International. Jesp1er inspirerar, berör på djupet och lockar fram många skratt när han med största noggrannhet presenterar sina budskap. 

Joakim Eklund

Joakim Eklund

Varumärkesbyggande genom storytelling

Joakim Eklund är en uppskattad utbildare inom storytelling, digital marknadsföring och digital utbildning. Till vardags arbetar Joakim som skribent och kreatör på en flerfaldigt prisbelönad digitalbyrå.

 

Jonas Leksell

Jonas Leksell

Så blir du proffsig … are!

Vet du hur man klarar sej från böter? Dyrkar upp ett lås? Eller bara skär bröd rakt? Det vet Jonas Leksell.

Efter mångårig erfarenhet som polis och programledare har Jonas samlat alla sina trix och fix och bjuder på dom med en stor portion humor. Han vet inte hur man förverkligar sej själv men vet exakt hur man förlöser ett barn i en bil.

Jeanette Hauff

Jeanette Hauff

Friskt vågat, hälften vunnet

Att ditt självförtroende och din självbild påverkar mycket i livet är kanske ingen rafflande nyhet. Ett gott självförtroende avspeglar sig på anställningsintervjun och i affärsmötet – och kan spela en stor roll för utfallet.

Jimmy Ginsby

Jimmy Ginsby

”Varför oroa sig, är det kreativt?”

Detta är en föreläsning om "Att sköta sin inre trädgård"
Föreläsningen passar för alla som vill hitta glädjen, lusten, motivationen eller kanske vill ta reda på vad det är som hindrar den.

Johnny Martinsson

Johnny Martinsson

Förstå dina känslor - förändra ditt liv

Varje dag gör vi saker, reagerar på händelser, faller in i olika mönster utan att vi är medvetna om det. Det handlar oftast om sånt vi lärde oss för länge sedan. Risken är stor att det är någon annans ”sanningar” du släpar runt på.

Jessica Falk

Jessica Falk

”Från motgång till framgång”

Förbered dig på en föreläsning med emotionella och musikaliska upplevelser. Du kommer att bli berörd, få inspiration och inse att allt är möjligt! En föreläsning om hur positivt tänkande, aktiva val och musiken tog Jessica ur det svartaste av mörker och förvandlades till stark livskraft.

Jonas Gustavsson

Jonas Gustavsson

Allting är möjligt

Jonas Gustavsson låter dig motiveras och inspireras till att se det positiva i livet. Vänd motgångar och misslyckanden till någonting bra. Att misslyckas är faktiskt bara en viktig lärdom i processen att nå en ännu större framgång i framtiden. Att lyckas handlar om att våga misslyckas.

Jivan Wells

Jivan Wells

”Livet som Affärskoncept”

Det går att driva företag på feminina principer utan att kompromissa. Det går att skapa lönsamhet och samtidigt skapa en harmonisk helhet av arbete, familj och fritid.

John Steinberg

John Steinberg

”Att leva som du vill”

Är det möjligt att leva som man vill? Kanske inte alltid, men oftare än du tror – utan att för den skull vara självupptagen. Du kan göra gott i världen och livnära dig väl. Den här föreläsningen beskriver det!

Jehoshua Kaufman

Jehoshua Kaufman

Mobbing-kränkande särbehandling

Vad kan chefen göra?
Anmälningar för kränkande särbehandling har blivit allt vanligare i arbetslivet. Chefer är ofta ansvariga för att upptäcka utreda och hantera händelserna vilket är minst sagt svårt och besvärligt. Oftast upptäcker man inte missförhållandena förrän det blivit för sent. Sällan vet vi konkret hur man ska hantera situationen och ibland blir efterverkningarna av en utredning lika besvärliga som den kränkande situationen. 

Joachim Wernersson

Joachim Wernersson

Teknikens utveckling genom tiden.

Joachim Wernersson föreläser bland annat om teknikens eskalerande utveckling och de effekter som det kommer att ha på vårt samhälle i framtiden.

- Vilka jobb kommer att finnas kvar? Kan Google/ YouTube vara bättre än att gå i skolan? Vad innebär Facebooks initiativ med gratis wifi i hela Afrika? Och hur fungerar "Basic Income" som utreder om vi ens behöver jobba i framtiden.

Johan Dahl

Johan Dahl

Föreläsare | Författare | Förbättrare

Sedan tidigt 90-tal har Johan riktat in sig på att hjälpa andra nå bättre resultat både på jobbet och privat, främst genom föreläsningar och Johan tar också åt sig ett fåtal coach- och konsultuppdrag.

Människan har alltid stått i centrum för Johan; försäljning, service, ledarskap, personlig utveckling.

”Betyg på Johan Dahl som föreläsare på en femgradig skala = 10!”