a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z å ä ö #

Föreläsare som börjar med K

Kalle Rosensköld

Kalle Rosensköld

ATTRAHERA MERA

Under 2018 har jag utbildat och föreläst för ca 500 personer under olika rubriker. Den röda tråden: Attrahera mera. Vare sig det gäller karriärsförändringar, marknadsföring, DISC eller att attrahera nya kunder, kandidater, besökare eller följare.

Under 2018 har jag utbildat och föreläst för ca 500 personer under olika rubriker. Den röda tråden: Attrahera mera.

Kelly Odell

Kelly Odell

”Tio Budord för Ledare”

Kelly är amerikan (och svensk), utbildad både som präst och affärsman. Med en blandning av humor och energi tar Kelly en självkritisk blick på det praktiska livet i organisationer. Kellys special områden är förändring och ledarskap.

Katarina Widoff

Katarina Widoff

Når ditt budskap fram?

Katarina Widoff har gjort nätverkande modernt, hon skrev den första svenska boken om att mingla och nätverka, och har påverkat hur vi inbundna svenskar blir bekväma med att skapa nya kontakter utan att utnyttja de vi känner. Med Aha! och Haha! ger hon kunskap och inspiration, oavsett om det är som föreläsare, workshopsledare, konferencier, författare eller en blandning av dessa.

Karl-Johan Almegård

Karl-Johan Almegård

Smarta människor är vilseledare - modiga är vägledare

Vår tillvaro är fylld med planer, projekt, tankar och idéer om hur saker bör vara eller vilka resultat vi skall nå.

Karin Sandin

Karin Sandin

Pyspunka

Har du någon gång känt att du har pyspunka på jobbet eller i livet i stort eller smått. Pyspunka är när det sipprar ut energi någonstans även om du hela tiden fyller på. Karin har en härlig nyhet, för om vi har pyspunka, ja, då kan vi göra något åt det .

Karin Hägglund

Karin Hägglund

Våga möta dina känslor. Konsten att vara hållbar i en föränderlig värld.


Karin Hägglund är en av Sveriges mest meriterade utövare av karate trots att hon började vid 18 års ålder. Med fem svenska guld och tre nordiska mästerskapsguld vet hon vad som krävs för att nå den absoluta toppen. Men i en sport som kräver extremt mentalt fokus, fysisk styrka och en ständig strävan efter perfektion pendlar känslorna. Från hopp och eufori till ångest och förtvivlan. Som tävlande och senare landslagscoach i karate är Karin van att hantera och dra fördel av alla de känslor som dyker upp i perioder av hård träning, tuffa tävlingar och i de avgörande ögonblicken i livet.

Kenneth Svenning

Kenneth Svenning

”Verkligheten, fakta och anekdoter!”

Kenneth Svenning och Christer Thulin ger er en spännande och intressant resa genom speciallagstiftningens värld. Prostitution, Illegal sprit och tobak, illegalt spel, svartklubbar m.m.

Kjell Dahlin

Kjell Dahlin

Popretorik och strategisk kommunikation

Kjell Dahlin är retorikexpert, författare, utbildare och föreläsare. I sin föreläsning beskriver han vilken oerhörd kraft retoriken har när man möter andra människor. På ett intelligent, igenkännande och humorfyllt sätt berättar Kjell hur du lyckas med din kommunikation.

Kerstin Vilselius

Kerstin Vilselius

Kropp och själ

Kerstin Vilselius är utbildad Frigörande dansinspiratör genom Frigörande Dans Akademin. Sedan flera år leder hon kurser i frigörande dans i bl a svenska kyrkan. Hon har även gett kurser i samarbete med landstinget i 1rojektet Rörelse på recept.

Kjell Haglund

Kjell Haglund

Vilket liv vill vi egentligen leva?

Vill ni ha en kittlande, intressant, spännande, tankeväckande samt utvecklande föreläsning så är Kjell Haglund valet! Ingen glömmer en föreläsning med honom!

Karsten Vidén

Karsten Vidén

Från varmkorv till kundnöjdhet

KUNDFOKUS, allt handlar om KUNDFOKUS.
Det är kunden som betalar din lön och din faktura.
Det är kunden som avgör om du är en bra eller dålig leverantör.
Oavsett vad du gör så är du antingen kund eller leverantör.

Kaj Pedersen

Kaj Pedersen

”Att stärka din självkänsla”

Kaj föreläser hur vi kan få in mera av "må bra känsla" i vårt liv. Han lär ut hur vi kan använda mental träning samt integrera en fysisk aktivitet för att  uppnå de mål man har i livet.

Kerstin Måhlberg

Kerstin Måhlberg

”För en roligare skola”

Kerstin har arbetat med att utveckla den Lösningsinriktade pedagogiken sedan början av 90-talet och vill nu dela med sin av sina erfarenheter till dem som hellre ser lösningar än problem.

Kristina Dabrowska

Kristina Dabrowska

Coaching

Kristina Dabrowska hjälper dig oavsett om du leder andra eller ”bara” dig själv. Vi är ju alla ledare i våra liv. Coaching är ett mycket effektivt sätt att nå framgång.

Karin Dellback

Karin Dellback

Motivation - Grunden du bygger själv

Ibland råder det stor förvirring om vems ansvar det är att hålla en medarbetare motiverad att prestera på arbetet. Är det chefen, kollegerna, medarbetaren själv eller en kombination av flera olika personer? Föreläsningen utgår från att det är en kombination.