a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z å ä ö #

Föreläsare som börjar med K

Karl Lillrud

Karl Lillrud

Keynote speaker and mentor

Karl är en global föreläsare och har bland annat talat på TEDx, samt är framröstad som en av världens 30 främsta föreläsare av Global Gurus, ISO certifierad och diplomerad av Harvard. Karl har 25års bakgrund från att hjälpa företag med deras expanssion.

Karl Lillrud  2 x TED talare och global föreläsare med ehandel och retail (omnichannel) kombinerat med konsumentbeteende och analys.

Kerstin Måhlberg

Kerstin Måhlberg

”För en roligare skola”

Kerstin har arbetat med att utveckla den Lösningsinriktade pedagogiken sedan början av 90-talet och vill nu dela med sin av sina erfarenheter till dem som hellre ser lösningar än problem.

Kerstin Måhlberg är utbildad lärare, specialpedagog och skolledare. Hon har i 20 år kombinerat sin rektorstjänst med att hålla kurser och utbildningar i den lösningsinriktade peda- gogiken. LIP Vilket senare resulterade i att Kerstin tillsammans med Maud Sjöblom skrev boken ”Lösningsinriktad pedagogik” - för en roligare skola - 2001 som blivit en bestseller i Sverige.

Karin Dellback

Karin Dellback

Motivation - Grunden du bygger själv

Ibland råder det stor förvirring om vems ansvar det är att hålla en medarbetare motiverad att prestera på arbetet. Är det chefen, kollegerna, medarbetaren själv eller en kombination av flera olika personer? Föreläsningen utgår från att det är en kombination.

Karin Dellback har varit aktiv i friskvårdsbranschen under många år. Resan började med föräldrar som drev ett gym och fortsatte med studier i psykologi och folkhälsa.

Kelly Odell

Kelly Odell

”Tio Budord för Ledare”

Kelly är amerikan (och svensk), utbildad både som präst och affärsman. Med en blandning av humor och energi tar Kelly en självkritisk blick på det praktiska livet i organisationer. Kellys special områden är förändring och ledarskap.

Kelly Odell haft ett flertal styrelse uppdrag och har publicerat artiklar i bl a DN, DI, SvD m.fl.Han utsågs också till en av Sveriges mäktigaste invandrare år 2004 av tidningen Veckans Affär har utnämnts som årets talare av konferensarrangören IIR. Kelly är utbildad Executive Master of Business Administration vid Stockholms Handelshögskola och Bachelor of Arts in Religion, Phillips University, USA. 

Kaj Pedersen

Kaj Pedersen

”Att stärka din självkänsla”

Kaj föreläser hur vi kan få in mera av "må bra känsla" i vårt liv. Han lär ut hur vi kan använda mental träning samt integrera en fysisk aktivitet för att  uppnå de mål man har i livet.

Kaj Pedersen, mental tränare och coach, som oftast finns ute på olika företag med att både lära ut mental träning, teambuilding, personlig utveckling, kost, fysisk träning. Kajs arbetssätt är att han vill hitta just dig på din nivå så vi kan bygga vidare på dina styrkor samt minimera dina svagheter.

Kjell Dahlin

Kjell Dahlin

Popretorik och strategisk kommunikation

Kjell Dahlin är retorikexpert, författare, utbildare och föreläsare. I sin föreläsning beskriver han vilken oerhörd kraft retoriken har när man möter andra människor. På ett intelligent, igenkännande och humorfyllt sätt berättar Kjell hur du lyckas med din kommunikation.

Katarina Widoff

Katarina Widoff

Når ditt budskap fram?

Katarina Widoff har gjort nätverkande modernt, hon skrev den första svenska boken om att mingla och nätverka, och har påverkat hur vi inbundna svenskar blir bekväma med att skapa nya kontakter utan att utnyttja de vi känner. Med Aha! och Haha! ger hon kunskap och inspiration, oavsett om det är som föreläsare, workshopsledare, konferencier, författare eller en blandning av dessa.

Kerstin Vilselius

Kerstin Vilselius

Kropp och själ

Kerstin Vilselius är utbildad Frigörande dansinspiratör genom Frigörande Dans Akademin. Sedan flera år leder hon kurser i frigörande dans i bl a svenska kyrkan. Hon har även gett kurser i samarbete med landstinget i projektet Rörelse på recept.

  • Feng shui - hemmet som en spegel av Ditt liv.

  • Utbrändhet. Vad vill livet lära oss med det?

  • Rörelse som helande kraft.

  • Healing. Vad det är och hur det fungerar.

  • Mobiltelefoni - finns det några risker? Hur påverkas en hel generation av
    att växa upp i ett mikrovågssamhälle..

  • Hon leder grupper i Frigörande Dans,

Kerstin Vilselius är utbildad Frigörande dansinspiratör genom Frigörande Dans Akademin samt godkänd FYSS-ledare, vilket innebär att hon tar emot patienter som ordinerats fysisk aktivitet på recept, FaR® Kerstin arbetar också med Formskolans inriktning av Feng shui och har gått Nordic School of Feng Shui's utbildning.

Kalle Rosensköld

Kalle Rosensköld

ATTRAHERA MERA

Under 2018 har jag utbildat och föreläst för ca 500 personer under olika rubriker. Den röda tråden: Attrahera mera. Vare sig det gäller karriärsförändringar, marknadsföring, DISC eller att attrahera nya kunder, kandidater, besökare eller följare.

Under 2018 har jag utbildat och föreläst för ca 500 personer under olika rubriker. Den röda tråden: Attrahera mera.

Karl-Johan Almegård

Karl-Johan Almegård

Smarta människor är vilseledare - modiga är vägledare

Vår tillvaro är fylld med planer, projekt, tankar och idéer om hur saker bör vara eller vilka resultat vi skall nå.

 

Karl-Johan Almegård är affärsutvecklare, coach och utbildare bl.a. som lärare på IHM Business School sedan över 10 år. Han har lång erfarenhet från uppdrag hos såväl stora kända företag som hos mindre företag och enskilda personer. Karl-Johan är en dynamisk inspiratör och står bakom en egen utvecklad pedagogik och symboliserar arbetssättet i sina seminarier, föreläsningar och utbildningar genom exempel från verkligheten.

Kenneth Svenning

Kenneth Svenning

”Verkligheten, fakta och anekdoter!”

Kenneth Svenning och Christer Thulin ger er en spännande och intressant resa genom speciallagstiftningens värld. Prostitution, Illegal sprit och tobak, illegalt spel, svartklubbar m.m.

Det blir en spännande resa genom speciallagstiftningen, av två erfarna utredare inom polisen. Mycket verklighet, blandat med up-to-date fakta, hur detta drabbar samhället i stort.

Föreläsningen är blandad med bildmaterial…inte en stilla minut på resan i brottets värld….
Kan delas och köras separat såväl som tillsammans. Kenneth och Christer har varit verksamma på otaliga skolor runt om i landet, från högstadiet till gymnasium. Svenska spels konferenser runt om i landet, Lotteriinspektionen, kommuner och landsting, samt spelberoendes förening.

Karin Sandin

Karin Sandin

Pyspunka

Har du någon gång känt att du har pyspunka på jobbet eller i livet i stort eller smått. Pyspunka är när det sipprar ut energi någonstans även om du hela tiden fyller på. Karin har en härlig nyhet, för om vi har pyspunka, ja, då kan vi göra något åt det .

Karsten Vidén

Karsten Vidén

Från varmkorv till kundnöjdhet

KUNDFOKUS, allt handlar om KUNDFOKUS.
Det är kunden som betalar din lön och din faktura.
Det är kunden som avgör om du är en bra eller dålig leverantör. Oavsett vad du gör så är du antingen kund eller leverantör.

Karsten Viden har mycket lång erfarenhet inom IT och kvalitetsledning i storföretag. Han har stor vana att tala inför publik och har en bred yrkesverksamhet inom varumärkesbyggnad. - Sveriges största möbelföretag har lagt sin försäljning av korv och bröd alldeles utanför kassorna.

Kjell Haglund

Kjell Haglund

Vilket liv vill vi egentligen leva?

Vill ni ha en kittlande, intressant, spännande, tankeväckande samt utvecklande föreläsning så är Kjell Haglund valet! Ingen glömmer en föreläsning med honom!

Kjell Haglund har arbetat med sin egen och andras personliga utveckling i 17 år. Han är Livs coach Mental coach, Alternativterapeut, Stressterapeut samt Avspänningspedagog, Författare, Föreläsare