a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z å ä ö #

Föreläsare som börjar med O

Olle Bergman

Olle Bergman

Övertyga med PowerPoint

Lär PowerPoint att veta hut! Denna kurs ger dig mängder av tips och kunskaper som du har nytta av när du håller presentationer – allt från retorik till informationsdesign.

Olle Bergman är civilingenjören och forskaren som sadlade om och blev författare, frilansskribent och föreläsare. Hans specialitet är att förenkla, förtydliga och förklara

Olof Lilja

Olof Lilja

”Nå fram”

Olof Lilja tycker att han har ett fantastiskt jobb. Olov lär sig hela tiden nya saker, inte minst om sig  själv. Nu vill Olof använda sina kunskaper och erfarenheter till att lära dig hur du har nytta av dem - i stort sett vad du än arbetar med. 

Musik och teater handlar om kommunikation mellan människor. Att kommunicera inom en grupp, till exempel när man repeterar i en ensemble, och att kommunicera med en publik när man står på scen. 

Olof Lilja har också etablerat sig som en av landets mest efterfrågade konsertsångare, särskilt som evangelist i Bachs oratorier. Olof Lilja har gjort många framträdanden utomlands och bland annat gästat internationella festivaler i Holland, Tyskland, Polen och USA. Olof har även medverkat vid flera skivinspelningar samt i TV och radio, både i Sverige och utomlands.

Olof Röhlander

Olof Röhlander

OMSTART – om konsten att bryta ihop och komma igen

Olof Röhlander är norrlänningen som sadlade omOlof Röhlander är norrlänningen som sadlade omfrån elitspelare i bordtennis till mental tränareoch författare. Den senaste boken heter OMSTART– om konsten att bryta ihop och komma igen.

Ove Haugen

Ove Haugen

Konsten att överleva förändringar

Ove Haugen debuterade som poet i Norge, men efter den andra boken gick flytten till Göteborg där verksamheten vidgades till ståuppkomik, journalistik och uppdrag för radion.  I skrift har han i första hand medverkat på de göteborgska tidningarnas kultursidor.

Ove Haugen är föreläsare, konferencier och ståuppkomiker. I över ett decennium har han dessutom medverkat i Sveriges Radio, i huvudsak som krönikör med även som programledare, och han skriver regelbundet för olika tidningar och tidskrifter, som exempelvis Fiskejournalen och GT/Expressens kultursida.