a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z å ä ö #

Föreläsare som börjar med S

Sarah Delshad

Sarah Delshad

"Muslimsk girlpower!"

- Avdramatisera den muslimska kvinnan av idag - hur porträtteras egentligen den muslimska kvinnan och hur påverkas vi av de bilderna?     

Sarah Delshad punkterar den stereotypa föreställningen och lyfter fram ett flertal starka muslimska kvinnor - historiska som samtida! Följ med på en resa av Muslimsk girlpower!                                                    

 

Salah Haghgo

Salah Haghgo

Integration, Psykiskt Ohälsa (PTSD), och arbetslivet

Med sin gripande livshistoria förmedlar Salah hur bra det kan bli trots att det ibland ser mörkt och svårt ut och att människors livserfarenheter inte syns på utsidan. Salah brinner för att människor som upplevt motgångar ska ges verktyg att ändra inställning.

”Med mycket energi bjuder han sina lyssnare på skratt och djupa insikter”

Stig Wiklund

Stig Wiklund

Motivation, mål och positivt tänkande på jobbet

Motiverande medarbetare gör ett bättre arbete. Såväl kvantiteten som kvaliteten på de utförda arbetsuppgifterna ökar. Och antagligen har motiverande människor det roligare. Att förstå vad man gör och varför, att ha ett mål som man sympatiserar med, att ha meningsfulla arbetsuppgifter och vara klar över sin egen roll – det är att vara motiverad.

Stefan Engeseth

Stefan Engeseth

"ONE - Bli ett med kunden!"

Vi är mitt i en konsumentrevolution och måste släppa in kunden i processen med att skapa nya produkter och tjänster. Föreläsningarna är fyllda med innovativa idéer.

Stefan Lindström

Stefan Lindström

Utvecklande förändring- digitalisering 

Stefan Lindström är en internationell utbildningskonsult och erkänd talare som är verksam inom personal- och organisationsutveckling. Uppskattad för sin förmåga att fängsla människor med sin kittlande retorik och med sina konkreta exempel. Han förstår vad som driver oss och vet hur man utvecklar människor. Stefan föreläser även om stresshantering inom olika områden.

Sofia Cerne

Sofia Cerne

Det goda livet

Även Du kan skapa det goda livet! Allt är möjligt! Livet behöver inte vara en ständigt pågående kamp! Sofia Cerne har utvecklat föreläsningen, Det goda livet, som ett sätt för Dig att komma till insikt om hur just Du vill prioritera och hur just Du vill leva ditt liv!

Susanne Stensson

Susanne Stensson

Talarskräck - ett hinder i vardagen

Susanne berättar i sin föreläsning om upplevelser och erfarenheter kring sin tidigare Talarskräck. Hur rädslan utvecklades till fobi och slutligen blev ett hinder i hennes karriär.

Susanne Wendt

Susanne Wendt

Föräldraskap - Att möta sitt barn

En föreläsning som innefattar förlossningsförberedelse, samtal, övningar och filmvisning som ger dig, som blivande förälder, en chans att bli av med förutfattade meningar om "hur svårt det måste vara” att föda barn och bli förälder och i stället börja se fram emot, och längta efter, födelsen.

Susanne Fredriksson

Susanne Fredriksson

”Friska relationer - friska arbetsplatser”

Dåliga relationer är grunden till mycket av ohälsan både i våra hem och även i andra sammanhang. Goda relationer är en förutsättning att må bra. Både på vår arbetsplats och i vår privata sfär utvecklas vi positivt om vi har relationer som är fyllda av värme, gemenskap och en ömsesidig respekt.

Siavosh Derakhti

Siavosh Derakhti

Vi kan leva för ingenting, eller dö för någonting, en individ kan göra skillnad

Barn och unga är nutiden och framtiden. Låt oss tillsammans föra fram bättre värderingar! Siavosh Derakhti har varit föreläsare 18 års åldern.

Sofia Hagelin

Sofia Hagelin

Länge leve lågkonjunkturen

Sofia Hagelin startade modeföretaget Heart of Lovikka år 2009 när lågkonjunkturen började få fäste i Sverige. Hon startade utan varken finansiering eller erfarenhet av modebranschen. Idag har företaget 40 återförsäljare i Sverige och har påbörjat expansion till Norge och Japan.

Staffan Ehde

Staffan Ehde

Den kreativa klassen

”Den kreativa klassen” är namnet på en bok skriven av Richard Florida. Hans forskning visar att kreativiteten står för hälften av USA:s ekonomi idag. Kreativt tänkande kräver ett ledarskap som är tydligt med syfte, värderingar och visioner.

Stefan Görwik

Stefan Görwik

Skapa motivation och handlingskraft

Stefan Görwik är en av Sveriges mest erfarna föreläsare. I över 20 år har han inspirerat människor till ökad arbetsglädje, motivation och bättre ledarskap. Hans föreläsningar är fyllda med entusiasm, energi och humor.

Sophia Sundberg

Sophia Sundberg

”Boosta din bizniz - Nätverka!”

Att nätverka är bra och nästintill nödvändigt i dagens samhälle, känner många till och det skrivs mycket om att det är så bra att nätverka.
Men hur GÖR man då?

Sofia Erson

Sofia Erson

Hur jag hittade läs och livslusten!

Sofia Ersson är multifunktionshindrad. Hon har alltid levt med oddsen emot sig. Kom och lyssna och inspireras när hon pratar om sina egna erfarenheter av Dyslexi, ADD, sömnstörning, depression, hörselnedsättning, synbortfall och kronisk värk. Med sin positiva syn på livet och framtiden är hon en inspirationskälla för för alla.