a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z å ä ö #

Föreläsare som börjar med Z

Zarah Öberg

Zarah Öberg

Mer ork i vardagen

Zarah Öberg inspirerar stora och små till ett rörligare liv och en sund inställning till kost och motion. Hon visar också på glädjen med aktiv lek och att göra saker tillsammans. I Zarahs föreläsning få du tips och små enkla knep för att förändra eller snarare förbättra för dig och din familj.

Zarah Öberg är utbildad kostrådgivare, hälsopedagog, utomhuspedagog och mental tränare med inriktning mot kognitiv beteendeterapi, ätstörningar och övervikt med inriktning mot främst till barn, ungdomar och familjeliv. Under hösten - 2006 var Zarah programledare på Kanal 5´s satsning "Älskling vi dödar barnen" och var ägare och programrådsutvecklare på Itrim - Motion och viktminskningscenter. 
Hennes koncept Pigga Barn är flitigt anlitat av Sveriges barn- och hälsomässor, kolloverksamhet, event och folkparker så som Skansen, IKEA m.fl. Idag är Zarah en flitigt anlitad föreläsare inom inspiration, motivation, pedagogik och livsstilsförändringar samt utbildar kommun och landsting i dessa ämnen. Hon är även en av utbildarna på Friskis och Svettis.

Zeid Andersson

Zeid Andersson

Oops! Vad har jag nu sagt?

Humoristiskt om kommunikation och andra mänskliga funderingar.

Med Zeid kan man få antingen en mycket underhållande föreläsning, eller ren underhållning.

Zeid Andersson, stå-upp komiker, sångerska, föreläsare och skådespelerska är en mycket rutinerad artist. Stilen är ironisk, personlig och träffsäker, vass om det behövs och ämnesvalen varierande. Språk, kommunikation, datorer och könsroller är några exempel. Första TV programmet gjorde hon 1969… Sedan dess har hon som komiker och sångerska och skådespelare gjort otaliga shower med bl. a Bosse Parnevik, Siw Malmkvist, Robert Gustavsson m.fl.
Senaste året både har TV och Radio stått på agendan, vid sidan av både offentliga och inofficiella uppdrag som underhållare och föreläsare, samt det tunga och mycket inspirerande arbetet att skriva på ”En ANNAN liten jävla show”!