Atle Johansen

HIGH FIVE –  om skratt, glädje och lust

Atle är en fantastisk norsk pitbullterrier med Red Bull-effekt som med sin träffsäkerhet, humor och sprudlande energi skapar ett intryck som sätter avtryck eller kanske vingar!

Atle är en norsk entertainer, föreläsare och livscoach som har en förmåga att få människor att bli bättre än de tror de kan bli. Med sin föreställning HIGHFIVE lägger han fokus på skrattet, glädjen och lustens betydelse för att vi skall inse att livet handlar om att se möjligheter i allt och alla…

Ur programmet:
» Om skratt, glädje och lust
» Good Enough – du duger!
» Om inre styrka – livet är galet kul!
» HIGH FIVE! 5 nycklar för att fira framgång
» Om roliga timmen på jobbet – har vi det?

Atle Johansen visar hur skratt, glädje och lust hjälper oss att lyckas tillsammans.

Kommentar från deltagare:

Lisebergteatern 12 maj: Hjälp! Vår mailbox har kollapsat!

"HELT FANTASTISKT räcker inte för att beskriva kvällen på Lisebergteatern. Inför 600 kunder, personal med respektive fick du med all din High Five-energi och bekräftelse oss att skratta, jubla och lyfta taket. Min mailbox är fylld av fantastiskt nöjda kunder som berömmer och beskriver arrangemanget som helproffsigt! KUL!! Det jag behöver från dig Atle, är filmsnuttar från föreställningen som vi kan skicka ut till alla kunder. PS. Skickar alla mail, rodna och njut! Kram! Annica Samuelsson, Länsförsäkringar Göteborg /Bohuslän."

”Genomgående 5:or i betyg. Atles uppgift var att prata om glädje, skratt och lust och det gjorde han på ett enkelt och lättfattligt sätt som många kunde ta till sig. Han tog många exempel ur verkliga livet som de flesta kan känna igen sig i, noterbart var att så många män tyckte att han var riktigt bra. Min upplevelse är att män oftast tycker att sådana här föreläsningar kan vara lite ”fjolliga” så därför noterade jag glatt att Atle lyckades ta sig förbit den spärren.”  Posten

Atle Johansen är en färgstark person och en fenomenal föreläsare som kan konsten att sprida lycka och värme. Han uppskattas speciellt för sitt medmänskliga sätt att bekräfta sina åhörare som vardagshjältar. Med humor och engagemang skapar han en fantastisk känsla av att "Jag duger!" bland publiken.