Jesper Caron

Vägen till Världsklass

Jesper Caron har på kort tid har gjort sig ett namn som en föreläsare i världsklass. 2012 vann han titeln Skandinavisk mästare i Humortal, tävlingan arrangerad av ToastmasterInternational. Jesper inspirerar, berör på djupet och lockar fram många skratt när han med största noggrannhet presenterar sina budskap.

Det som Jesper vill med sina föreläsningar är att folk skall ha roligt som fasen och göra bestående förändringar. Just därför gör han väldigt mycket tillsammans med deltagarna på sina föreläsningar.
Att sitta passivt och lyssna och tro att man sedan skall vara rustad för att använda det man lärt sig är ungefär som att tro att man får bra kondition genom att bara läsa om träning menar Jesper.
Detta är något Jesper brinner för. Att se en människa eller organisation blomma ut är så stort. Så många människor går miste om så mycket i onödan bara för att de aldrig lär sig hur eller är nyfikna nog på att ta reda på vad som krävs. Många begränsningar finns bara i huvudet .
Idag finns det mängder av tekniker och strategier för att ta bort dessa mentala hinder. Det finns inga gränser.

Jesper föreläser om följande

Strategier för livet – Hur man bemästrar sitt liv och må bra.

Vägen till världsklass – Att optimera resurserna inom gruppen och få gruppen att fungera optimalt.

Här är ditt liv! - Målsättning och planering med TRInity – Life Planning System.

Det bästa du kan – Säljträning.

Ledarens gestalt – Ledarskap.

Här och nu - Mental träning, stresshantering och hur du blir hel som människa.

Hälsa i Världsklass – Kost, hälsa och träning

Det finansiella geniet – Pengar och karriär.

Sagt om Jesper:

"Allra bäst har varit omväxlingen och engagemanget med oss som lyssnar. Jesper Caron är spontan, glad, engagerad, sprudlande och bjöd på sig själv. I framtiden kommer detta att påverka mig mycket. Vända negativa tankar till att fokusera på det som är bra. TACK! för en underbart givande förmiddag!" - Gabriella Antonsson, Kompetensutvecklare Projektekonomi, Skanska

"Jesper paketerar sunda tankar och värderingar om inställning och möjligheter på ett fängslande sätt som måste upplevas. När Jesper dessutom kopplar detta till sin egna livserfarenhet så öppnar sig dörrar till möjligheternas värld." - Niklas Skoglund, Affärsutvecklingschef, TeliaSonera/Skanova

"Du bjuder på dig själv och är engagerad, intensiv, personlig och är rolig! Jag fick insikten att jag har många egna redskap som jag kan påverka mitt liv med!" - Carl-Johan Yhlen, Hasselblad

Jesper Caron är ordförande i Riksförbundet för Coacher och föreläsare. Han är idag flitigt engagerad som föreläsare av flera namnkunniga företag, bl a Ericsson, Volvo och Skanska. Jesper föreläser även internationellt i bl a USA. Då självklart på engelska! Nyligen tilldelades Jesper en Best Speaker Award under för sin insats under en konferens på NASA.