Joakim Eklund

Varumärkesbyggande genom storytelling

Joakim Eklund är enuppskattad utbildare inom storytelling, digital marknadsföring och digital utbildning. Till vardags arbetar Joakim som skribent och kreatör på en flerfaldigt prisbelönad digitalbyrå.

Företag, organisationer, regioner, kommuner och städer måste för sin överlevnad ha förmågan att attrahera människor, så att de stannar kvar. Men behöver också locka till sig nya individer med spännande bakgrunder.

I sina föreläsningar varvar Joakim på ett inspirerande vis handfasta övningar med diskussioner, reflektioner och teori, som bygger på drygt 15 års praktisk erfarenhet. Joakim har utbildat allt från informatörer, lärare och marknadschefer till HR-ansvariga, copywriters och IT-konsulter.

Alternativa rubriker

Presentationsteknik

Konsten att skriva säljande texter

Advergaming
Hur spel och spelupplevelser stärker varumärken.

Game-based learning
Hur spel kan göra även det torraste ämne roligt.

Kommentarer om Joakim

“Personalen tyckte det var mycket intressant och det har diskuterats här på jobbet… bra respons och väldigt kul att de som tipsade om dig hade rätt!”

"Jag vill tacka för en suveränt roligt och givande utbildning (…). Både härligt bemötande, underbara fikastunder och en grym föreläsare i dig Joakim".

"Tack för en bra kväll, Joakim, alla var JÄTTENÖJDA!!!"

Joakim Eklund är utbildare inom kommunikation, storytelling, digital marknadsföring & utbildning. Utbildad journalist & dramaturg med mer än 15 års erfarenhet från strategiskt kommunikationsarbete. I sina tidigare uppdrag har Joakim Eklund utbildat allt från informatörer till HR-ansvariga på företag som Valentin & Byhr, AstraZeneca, Eli Lilly, Volvo, Mazda, Peak Performance, IBM, Posten med flera.