Mats Danielsson

Damerna först och konsten att mingla

Ett närmare två timmars kåseri, historia och glada skratt omkring Vett & Etikett med rubriken ”Damerna först, sa han som var mörkrädd”.

Hur man minglar är inte en självklarhet. Oavsett om du vill lära dig mer om hur du blir festens medelpunkt eller hur du knyter många kontakter i olika sociala sammanhang är detta tillfället du inte får missa.

Här får du chansen att under en lustfylld föreläsning lära dig vett och etikett i olika situationer:

  • hur du använder mobiltelefoner
  • hur du bäst bemöter andra i affärslivet
  • hur du klär dig inför ett kundmöte eller ett bröllop.

Vi får veta den historiska bakgrunden till fracken och varför man säger vänsterprassel. Dessutom utlovas många tips i Konsten att Mingla.

Ta tillfället i akt och lär dig allt om vett och etikett på ert evenemang.Vi utlovar en spännande föreläsning där du garanterat kommer få flera aha-upplevelser!

Över 150 företag och föreningar i Sverige har genomfört denna aktivitet. Den uppskattas alltid och lockar till många glada skratt.

Mats Danielsson är av både företag, offentliga verksamheter och föreningar anlitad modern expert inom Vett och Etikett/Affärsetikett. Bakgrund med än 15 års erfarenhet av daglig representation med kunder och ledarskap inom vården dessförinnan. En mycket anlitad föreläsare och utbildare. Idag föreläser och utbildar Mats företag på heltid. Sveriges Television anlitar Mats som expert. Sveriges Radio P3 med Morgonpasset och Olle Garp, Kristian Luuk i Lantz i P3 har anlitat honom. NRJ in the morning skriver om Mats “vår egen etikettexpert”. Radio Stockholm, Radio Värmland, Radio Gotland m.fl radiostationer anlitar Mats som expert. SR P4 Kronoberg, P4 Jönköping och P4 Kristianstad gör var månad ett program med honom i egenskap av expert på vett & etikett/affärsetikett.