Mikael Reijer

Inspiration/Motivation att nå dit du vill

Är det lätt att driva igenom stora förändringar, i en organisation eller i privatlivet? Nej, det är det inte. Men om du verkligen vill ha en förändring, då går det. Det gäller bara att veta hur. Efter en föreläsning av Mikael Reijer har du inte bara huvudet fullt av ny inspiration och energi, du har också en helt ny uppsättning verktyg att använda dig av. Det finns gott om föreläsare och det finns många som har åsikter om ledarskap – men det är få som har så lång erfarenhet och samtidigt är så nytänkande och inspirerande som Mikael Reijer. Han kombinerar sina gedigna kunskaper efter många år som ledare för flera olika organisationer och företag med en uppfriskande modern syn på vad ledarskap handlar om.

Genom att berätta öppet och modigt om sin egen historia, både privat och karriärmässigt, ger Mikael exempel på hur ett gott ledarskap kan vara fullkomligt avgörande för resultatet. Han berättar också om vilka nyckelhändelser och –personer som varit med och påverkat honom själv till att bli den han är i dag. Mikael har gått ner 70 kilo i vikt på 200 dagar, skrivit en bok, Från dröm till verklighet, som sålt över 30 000 exemplar.

Att lägga egot åt sidan och förstå att det viktiga är att människor trivs, växer och utvecklas på arbetsplatsen, det är två av de viktigaste lärdomarna som Mikael Reijer har med sig. Det räcker inte med ett mål, du måste ha en anledning att ta dig dit också. Det gäller såväl för hela organisationer som för dig själv.

Mikael Reijer är en professionell utbildare, inspirations - och motivationsföreläsare med många års erfarenhet. Kanske går du därifrån med en helt ny tanke som börjat gro, -Lever du din dröm? Och om inte, hur når du dit?