Nicklas Lautakoski

”Kap till Kap”

Vill du inspirera din personal på er nästa konferens eller kick-off?  Låt Nicklas Lautakoski komma och inspirera era medarbetare att begå stordåd och prestera till max!
Nicklas Lautakoski är äventyraren som under de gångna åren bland annat cyklat från Sverige till Kina, åkt motorcykel till Sydafrika och längs med vägen bestigit det högsta berget i varje land han passerade.  Med sina medryckade föreläsningar inspirerar han näringslivet att nå sina högt ställda mål!
Nicklas bygger sina föreläsningar kring de expeditioner han varit ute på.

Under 2008 cyklade Nicklas från Portugal till Kina, en resa på 1200 mil genom 22 länder. Under denna resa uppmande han människor i sin omgivning att börja resa med, under denna slogan: "Om jag tar cykeln till Kina, kan du då ta cykeln till jobbet?"

Under 2010/2011 åkte Nicklas motorcykel från Nordkap, den nordligaste punkten i Europa, till Kap Aghulas, den sydligaste punkten i Afrika. Längs med resvägen hade Nicklas ambitionen att bestiga det högsta berget i varje land han passerade vilket resulterade i 11 toppbestigningar.

Under föreläsningen berättar Nicklas med sin inspirerande och händelserika bakgrund om de projekt han lyckats genomföra. Med en bakgrund inom IT-branschen drar Nicklas paralleller mellan hans äventyr och de utmaningar man finner i näringslivet idag.

Nicklas föreläser bland annat kring dessa teman:

  • Att sätta ambitiösa mål och våga jobba hundraprocentigt mot dessa.
  • Att tänka positivt i alla lägen för att nå sin vision.

  • Genomföra projekt i motvind.

Omdömen från föreläsningarna

”Nicklas föreläsning väckte många tankar hos alla. Vi kände att allt går bara man vill och att inställningen till det man gör är det viktigaste av allt”. - Catharina Engvall, ICA Sverige AB

"Att höra Nicklas berätta om sina erfarenheter var en rolig och  nyttig upplevelse. Nicklas har en inställning och en fighting spirit  som är oerhört inspirerande för företag att ta del av. Både jag och  min personal fick en kick framåt."- Andreas Hollsten, Fastighetsbyrån

Nicklas Lautakoski är en kille som alltid älskat utmaningar och äventyr. Ända sen han var liten grabb har han utmanat sig själv och sin omgivning på många olika sätt. Nicklas föreläser om sina äventyr med tonvikt på punkterna motivation, inspiration och viljan att nå sina mål.