Patrik Kjellin

Den digitala projektorganisationen

Genom digitaliseringen kan nya rutiner och processer utvecklas som ökar effektivitet, kvalitét och medarbetarnas möjligheter till en bättre ”work life balance”. Vanliga fördelar med en digitaliserad projektorganisation är att informationen finns samlad på ett och samma ställe vilket gör verksamheten mer informationssmart, transparent och effektiv. I ett digitaliserat projektflöde får därför Projektledaren mer tid att leda och vara proaktiv. Hela verksamheten blir mer värdeskapande.

Patrik är en uppskattad föreläsare med lång erfarenhet av att stödja verksamheter i hur digital teknik kan användas för att effektivisera och förbättra projektarbetet. I sina föreläsningar blandar han trender och kontextuella tankebanor med praktiska erfarenheter. Patrik är idag VD och delägare i Proventis AB. Proventis är ett internationellt konsult- och utvecklingsföretag med 60 anställda. Företaget utvecklar och distribuerar programmet BlueAnt som hjälper ledande företag på marknader som Tyskland, Sverige och Polen att förbättra projekthanteringen. Tidigare arbetade Patrik som produktledare och konsult under 10 år på Projectplace där mycket av hans erfarenheter och intresse för digitaliseringen av projektarbetet uppstod.

Patrik Kjellin är lugn och har förmågan att beskriva komplexa saker lättförståeligt. Han är tankeväckande samtidigt som du får många användbara konkreta tips. Grymt bra helt enkelt

Magnus Lundbom, Sälj- och Marknadschef Exicom